Näissä häissä nauretaan koko yö!

On Figaron ja Susannan hääpäivä, mutta hääparin lisäksi muillakin on rakkautta rinnassa. Kreivi Almaviva on kiinnostunut Susannasta eikä kreivittärestään ja nuori Cherubino haluaisi päästä petiin kaikkien kanssa. Figaron häissä on sekä makuuhuonefarssin, että tragedian aineksia. Näytelmässä seurataan kolmea paria, joilla on erilaiset suhteet toisiinsa. Se kertoo vallasta, sukupuolesta, iästä, intohimosta ja ennen kaikkea rakkaudesta.

Tervetuloa häihin, joissa mikään ei mene suunnitelmien mukaan, mutta kaikki kääntyy parhain päin.

K18
Valikoisuissa Figaros Bröllop -esityksissä joulukuussa on mahdollisuus nauttia aulabaarista hankittuja juomia myös esityksen aikana salissa. Nämä esitykset on merkitty K18 näytöskalenterissa, ja näihin esityksiin on alkoholilainsäädännön mukaisesti 18 vuoden ikäraja.

Tekstitys:

Esitys tekstitetään suomeksi ja ruotsiksi Subtitle Mobile-mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksen voit ladata App Storesta tai Google Playsta nimellä Subtitle Mobile. Suosittelemme, että lataat sovelluksen puhelimeesi etukäteen. Näytöksen aikana voit sovelluksen ladattuasi seurata tekstitystä omalta puhelimeltasi. Jokaisella esityksellä on oma koodinsa joka syötetään sovellukseen ennen esitystä.

Figaros bröllop esityksen koodi on JXZ7

Ohjeet yhdistämiseen löydät lämpiöstämme.
Voit myös lainata tekstityslaitteen maksutta henkilökunnaltamme.

  • Lilla Teatern – Georgsgatan 30
  • Premiär 19.10.2023
  • Ca 2 h 10 min inklusive paus
  • Föreställningen är riktad till vuxna. Vi rekommenderar den inte för under 12-åringar
  • 36 €

Lue lisää…